MOBILCUT STATE LINE

MOBILCUT STATE LINE är en såg med en paketram för kapning av stationära paket. Sågpositioneringen görs manuellt, svärdet rör sig längs en robust styrbåge för hög skärprecision. Sågen sticker ut på grund av enkel användning, en robust design och utmärkt stabilitet. Med en maximal ramlängd på 7,6 m kan den också installeras där platstillgången är begränsad.


 

MOBILCUT HIGH LINE / TOP LINE

MOBILCUT HIGH LINE kompletterar MOBILCUT-serien med denna modell utrustad med en elektrisk matning av svärdet och en användarvänlig joystick. För förbättrad arbetskomfort har MOBILCUT TOP LINE en sågpositionering med elektrisk drivenhet. Mer prestanda och lättare arbete!


MOBILA SÅGAR

Mobila sågar från PRINZ är mycket universella, lätta att manövrera och den perfekta lösningen för kostnadseffektiv kapning av virkespaket och stockar och även andra material. Serien omfattar flera olika modeller som individuellt kan anpassas till kundes användningsområde och behov. De bästa kapresultaten kan alltid uppnås med rätt och original PRINZ skärutrustning.

ECOSTAR

Mer än någonsin efterfrågas kostnadseffektiva lösningar för effektiv kapning. ECOSTAR från PRINZ kan användas universellt och är idealisk som en instegsmodell för ekonomisk ändkapning av rundvirke, brädpaket och mycket mer.


PROFICUT LIGHT & STRONG

PROFICUT serien är en vidareutveckling av ECOSTAR sågarna och erbjuder med flera motorvarianter (7,5 eller 11 kW) samt ett störra utbud av tillvalsmöjligheter mer flexibilitet. Genom 2 styrskenor får man en mera kontrollerad nermatning av svärdet.

TWIN-L

TWIN-L serien erbjuder högre kapaciteter och förbättrad måttnoggrannhet genom att paketet står fixerat på en stabil ram. Sågenheten (samma som i PROFICUT serien) flyttas manuellt längs med paketet och hålls stabilt under hela sågsnittet.