Moelven Töreboda uppgraderar med System TM och Microtec.

Till den kommande investering av sin standardbalklinje har Moelven Töreboda valt System TM och Microtec som partner för uppgradering av sitt befintliga intag. Investeringen innehåller ett nytt flexibelt intag med plats för flera virkeskvalitéer med bl.a. System TM Opti-feed 6000 vacuumlyft. Kvalitetsbedömning sker med Microtecs Curvescan, som mäter deformation och ger information om kupvändning. Microtecs scanner GE301+ står för optimering och integrerat kapinformation. Därefter finns System TM Opti-Kap 5103 – state of the Art – optimeringskapsåg – första i Sverige och med premiär på Ligna-mässan!

”Konceptet – System TM Opti Solution” där ett nära samarbete med Microtec ingår, har gjort att vi fick upp ögonen för denna lösning. Under inköpsprocessen har det uppvisats ett professionellt agerande, och vi känner oss därmed trygga inför den korta uppstartstiden som är planerad.” säger Johan Åhlén, VD på Moelven Töreboda.

TMM