Ny delningslinje till Holmen Iggesund

Vi tackar återigen Holmen Iggesund för förtroendet och investeringen i en ny delningslinje moderniseringen av såglinjen Läs mer:https://www.holmen.com/sv/travaror/om-oss/nyheter/iggesunds-sagverk-investerar-i-ny-delningssag2/

L.O.A.B. Flyttar

Då vi har växt ur våra lokaler, så flyttar vi till en ny adress även den i centrala Örebro. Vår nya adress är:L.O.A.B.Åldermansgatan 1B702 17 Örebro Alla övriga kontaktuppgifter är… Fortsätt läsa »

L.O.A.B. Baltikum resa 2024

Bäste Sågverksvän, Vi på L.O.A.B. har arrangerat olika besöksresor för att se träindustri i många år, ofta i samband med mässor som Ligna, eller Portland mässan. Det har under en… Fortsätt läsa »

Det var länge sen sist….

Det var ett tag sedan vi skrev nyheter om våra leveranser och order här, därför kommer här en sammanfattning av vad vi gjort den senaste tiden.   MiCROTEC Wallnäs Timber:… Fortsätt läsa »

Derome satsar på framtiden med Linck

I sin fortsatta expansion av verksamheten, har Derome valt att bygga ut såglinjen vidare med Linck. Linjen innehåller mycket nytänkande med genomgående fokus att höja utbytet och produktiviteten ytterligare, samt kundspecifika maskinanpassningar för Deromes produkter.  Linjen blir bl.a. utrustad med horisontell reducerare, LogMotionControl för aktiv övervakning… Fortsätt läsa »

Helautomatisk PC120 igångkörd

Efter nio månader var det äntligen möjligt att skicka montagepersonal till Norge och Byglandsfjord Sag AS. Fördröjningen berodde som alla förstår på Corona situationen i Norge. Nu är maskinen på… Fortsätt läsa »