HÖG KAPACITET – HÖG FLEXIBILITET – HÖG KVALITET

På Kallesoe Machinery är vi dedikerade till att utveckla avancerade maskiner och produktionslinjer för trätillverkare över hela världen. Vi sätter standarden för innovation, flexibilitet, kvalitet och hög kapacitet. Med över 50 års expertis och erfarenhet av högteknologiska maskiner hjälper vi tillverkare att hitta rätt lösningar för sin produktion av laminerade träprodukter.

Vi är en del av The HOMAG Group, under divisionen Solid Wood Processing. HOMAG är världens ledande leverantör av integrerade lösningar för produktion inom träbearbetningsindustrin. Kallesoe är starkare och mer resursstark än någonsin med HOMAG som majoritetsägare.

I nära samarbete med dig utvecklar vi den perfekta lösningen för din laminerade träprodukt. Med lamineringspressen som kärnan gör vi den produktionslinje som idealisk uppfyller dina behov. Med vår expertis, erfarenhet och högteknologiska maskinpark garanteras du den mest stabila och tillförlitliga lösningen på marknaden för CLT, limträ, massiva träskivor, flerskiktsskivor eller skiktskivor, stolpar och balkar.

Du känner till behovet – tillsammans hittar vi lösningen.

Klicka nedan på respektive produktgrupp för att få inspiration vad KALLESØE kan göra för att stärka din konkurrenskraft på marknaden!


 

CLT element & Flerskiktsskivor

Limträ

Profiler & Komponenter