CLT – CROSS LAMINATED TIMBER

CLT (Cross laminated Timber) består vanligtvis av 3, 5 eller 7 lager lameller. Skikten lamineras i en 90 graders vinkel och pressas till ett komplett konstruktionselement. På grund av korslamineringen har det kompletta konstruktionselementet en dimensionsstabilitet, stor styrka och styvhet.

CLT kan vara konstruktionselement som är upp till 20 meter långa eller kompletta sektionselement som kan användas som väggar, tak och golv.

Nedan hittar du information om systemlösningar och presslinjer för din CLT-produktion.

CLT – SYSTEMLÖSNINGAR

Kundanpassade lösningar för CLT-produktion med hög kapacitet

Vi vet att det är viktigt att du har exakt rätt uppställning för din CLT-produktion. Med årtionden av erfarenhet bakom oss och i nära dialog med dig sätter vi ihop rätt systemlösning för din verksamhet. På så sätt är du garanterad högsta kvalitet och kapacitet med toppmodern teknik och flexibla maskinlösningar.

 

CLT – PRESSLINJER

Toppmoderna presslinjer för CLT-produktion

Kallesøes presslinjer för CLT (Cross Laminated Timber) är bland de mest avancerade och effektiva produktionslinjerna på marknaden. Med en kombination av effektiv teknik och ett högt tryck i pressen får du den bästa CLT-kvaliteten på marknaden. Varje presslinje är konstruerad specifikt för att passa dina behov och önskemål.