Kundanpassade lösningar för träindustrin

System TM är världsledande inom högt avancerade automatiserade hanteringssystem till träindustrin. Hos System TM är man experter på att optimera personal och träresurser. System TM erbjuder ett brett utbud av intelligenta, automatiserade hanteringssystem, designade och utvecklade för att öka maskinkapaciteten och effektiviteten, samt minska arbetskraftskostnaderna betydligt.

System TM är en totalleverantör och erbjuder allt från produktionslinjens design och utveckling, installation och personalutbildning, till service och underhåll. Vi möter alla typer av kundspecifika behov. Som ett resultat är System TMs materialhanteringssystem tillgängliga som standardiserade systemlösningar och helt kundanpassade linjer.

Klicka nedan för att få mer information om respektive produktområde.

OPTI-SOLUTIONS

Med mer än 40 års erfarenhet och mer än 300 linjer över hela världen är System TM en ledande global leverantör av kundanpassade lösningar till förädling av trävaror. Våra anpassade systemlösningar inkluderar den senaste tekniken och en hög nivå av maskin-till-maskin-integration. De är utformade med ett minimalt behov av operatörer och en hög nivå av automatisering för att upprätthålla maximal tillgänglighet, drifttid och användning av träresurser.

Kunderna har stor nytta av en mångårig teknisk kunskap för att hitta den bästa lösningen till individuella behov. System TM möter kundspecifika behov genom att använda den senaste tekniken, en unik projektorganisation och ett nära samarbete med kunden.

Klicka på bilden nedan för att få mer information om ett urval olika systemlösningar.

Youtube TM