LIMTRÄ

Kallesøe levererar effektiva produktionslinjer för limträbalkar. En kombination av effektiv teknik, högt presstryck och snabb HF härdning garanterar hög limträkvalité och produktivitet.

En av fördelarna i en produktionslinje med en Kallesøe HF-press är att limträbalkar av olika längder kan produceras i samma batch, vilket ger stor flexibilitet för kundspecifika ordrar och ett maximalt utnyttjande av pressen.

En modern produktionslinje för limträbalkar ställer höga krav på flexibilitet, logistik och hög grad av kundanpassning. I samarbete med dig hittar vi exakt den systemlösning som passar din verksamhet.

Nedan hittar du information om systemlösningar och presslinjer för din limträproduktion.

LIMTRÄ – SYSTEMLÖSNINGAR

Kundanpassade lösningar för LIMTRÄ-produktion med hög kapacitet

Det är viktigt för oss att leverera exakt rätt systemlösning för din limträproduktion. Vår erfarna personal är här för att hjälpa dig att säkra rätt nyckelfärdiga lösningar för din verksamhet. I nära samarbete med dig kan vi sätta ihop exakt rätt systemlösningar för att se till att du uppnår högsta kvalitet och kapacitet i din produktion.

 

LIMTRÄ – PRESSLINJER

Toppmoderna presslinjer för LIMTRÄ-produktion

Kallesøes presslinjer för LIMTRÄ är bland de mest avancerade och effektiva produktionslinjerna på marknaden. Med en kombination av effektiv teknik och ett högt tryck i pressen får du den bästa LIMTRÄ-kvaliteten på marknaden. Varje presslinje är konstruerad specifikt för att passa dina behov och önskemål.