AVANCERAD SCANNER TEKNOLOGI FÖR SÅGVERK

FinScan startades 1989 av tre ingenjörer som hade en gemensam idé: att skapa användbara lösningar för sågverksindustrin. Man har alltid arbetat nära och tillsammans med sina kunder för att hitta de bästa lösningarna utifrån sågverkens behov. FinScans mål är att hjälpa sågverk att prestera bättre. Det gör man genom att förse sina kunder med utrustning som ger dem viktig information om virket och dess kvalitet samt defekter, datahantering, sortering och produktionsoptimering.

Idag är FinScan ett av marknadens största teknikföretag med skanningssystem och programvara som sina två främsta produkter. FinScan har gått ihop med en branschledande producent av virkesskanningsteknik: Microtec. I och med det har man kunnat vässa sin forsknings- och utvecklingsavdelning, utöka sitt produktsortiment och stärka sin servicemodell för att kunna erbjuda ännu bättre lösningar för sågverk.

FinScans kunder får fler möjligheter och på så sätt en konkurrensfördel och en högre lönsamhet. Som en del av en ledande grupp inom virkesskanningsindustrin strävar man efter att vara den pålitliga partner man alltid har varit – men samtidigt kunna erbjuda fler möjligheter.

Klicka nedan för att få mer information om de olika produkterna.