RESERV- & SLITDELAR

LOAB tillhandahåller reserv- och slitdelar till det egna maskinprogrammet eller till andra märken såsom HOLTEC eller Stihl för att nämna några. Vi har de flesta på marknaden förekommande sågkedjor och svärd i lager för omgående leverans.

KEDJOR

På PRINZ tillverkas även sågkedjorna i egenproduktion för olika ändamål: Spetstandkedjor används för sågat virke och i pallindustrin för exakt kapnoggrannhet och mycket jämn snittyta vid kapning av virkespaket.

Hyveltandkedjor passar utmärkt för kapning av stockar och är dessutom enkelt att slipa. Vi erbjuder även kedjor med hårdmetallbestyckade tänder för långa ståndtider och bästa möjliga livslängd.

SVÄRD

Sedan företaget grundades 1947 har PRINZ själva tillverkat svärden till sina kapsågar och PRINZ är idag den enda leverantören i branschen som tillverkar alla delar själva. PRINZ svärd är tillverkade av högkvalitativt stål och installeras också på system från andra tillverkare. Svärden kan levereras högfrekvenshärdade, samt med Stellit på en eller båda sidor av svärdet.

DRIV- & LÖPHJUL

Precis som alla övriga delar av skärutrustningen är PRINZ-kedjedrivhjul och remskivor egen tillverkade produkter. Dessa delar finns tillgängliga för nästan alla vanliga märken och typer på marknaden.