Trä & Teknik 2014

Under Trä & Teknik kommer vi att finnas tillsammans med System TM och MiCROTEC i monter nr B 06:82

 

Läs mer här nedan;

 

System TM och Microtec förenas på Trä & Teknik med optimeringslösning innehållande scanner och kapsåg.

System TM har alltid haft ett stort fokus på ny teknik och detta har gjort det möjligt att utforma ett nytt standardkoncept för scanning och optimeringskapning. Detta nya koncept består av System TM:s optimeringskap Opti-Kap 5003, som nu har 40% högre kapacitet, och Microtec multi-sensor scanner Goldeneye 302, som gör noggrann och tillförlitlig scanning.

Detta koncept optimerar både er personal och er råvara, samt ökar er produktion. Nedan hittar ni mer detaljerad information om de ingående komponenterna.

 

Version 2 av Opti-Kap 5000 optimeringskapsåg, har nu 40% högre kapacitet än sin föregångare.

Genom ny teknologi och produktutveckling har det nu blivit möjligt, att inte bara öka sågens hastighet, utan också behålla noggrannheten och den utmärkta kvaliteten på sågsnittet.

Som användare är det möjligt att reducera antalet sågar som behövs i produktionen. I vissa fall är det möjligt att nå önskad kapacitet med 1-2 sågar istället för 2-3. Med denna lösning blir återbetalningen ännu kortare då priset på sågen är detsamma.

Kunder som har en Opti-Kap 5000 har möjlighet att uppgradera sin nuvarande anläggning, och genom detta öka kapaciteten med 40 %. System TM:s uppgradering av befintlig Opti-kap 5000 till version 2, är därför inte bara en fördel för nya kunder, utan också för befintliga kunder, som nu har en unik möjlighet att öka sin produktionskapacitet med en låg investering.

 

Ett nytt standardkoncept, En scanner-En såg.

System TM har tillsammans med Microtec utformat detta nya koncept, som är en mycket enkel och effektiv lösning för hantering, scanning och kapsågning av massivträ.

Konceptet består av optimeringskap Opti-Kap 5003 version2, och Microtec scanner Goldeneye 302. Denna nyutvecklade scanner från Microtec identifierar alla detaljer i virket med samma höga standard som övriga scannermodeller från Microtec.

Detta nya koncept riktar sig mot de medelstora företagen, som idag optimerar eller kapar sitt virke manuellt.

Med detta nya koncept, kan System TM och Microtec leverera en effektiv och högteknologisk lösning som säkerställer maximal kapacitet och råvaruutnyttjande, till det bästa priset på marknaden.

 

Välkommen att träffa oss i vår monter B06:82 på Trä&Teknik 2014, och titta på detta koncept

TM Microtec